Featured

Do nového roku s novým partnerem

logo quantumNadpis článku rozhodně nechápejte jako výzvu k výměně partnera.  Je to oznámení o tom, že ČAU pro letošní rok a výhledově i do budoucna získala partnera, který podpoří nejen činnost organizace, ale i ultramaratony MUM a TMMTR.

Je symbolické, že naším partnerem se stává společnost QUANTUM a.s. z Vyškova, která je nejen dodavatelem energií, ale i výrobků energie vyrábějící. Více informací o společnosti lze získat na webových stranách quantumas.cz. Společnost QUANTUM a.s. dlouhodobě podporuje nejen sportovní aktivity a několik roků byla také osobním sponzorem naší cyklistické reprezentantky Lady Kozlíkové, účastnice dvou olympijských her.

S tímto partnerstvím je spojeno také několik novinek, které se týkají právě MUM a TMMTR. Od letošního roku bychom chtěli oba dva nejstarší a nejvýznamější u nás pořádané ultramaratony ještě více propojit.  Dosud byly propojeny především organizačně a v posledních letech také společně získaly podporu z Jihomoravského kraje. Nyní budeme oba ultramaratony marketingově prezentovat pod společným názvem jako „QUANTUM – Moravské ultramaratony“. U TMMTR současně přesouváme start z Olešnice do Lomnice, kde již 10 let nacházíme dokonalé zázemí pro organizaci MUM. Se změnou místa startu souvisí také změna prvního a posledního úseku trasy z Lomnice do Lysic a zpět.

Věříme, že tyto změny ocení všichni účastníci MUM a TMMTR, jejichž počet v posledních letech zřetelně roste.

Běhající organizátor